top of page

Teljeskörű ingatlanszakértői szolgáltatás

     Apiaci igényekre reagálva, egy új , kifejezetten vásárlók részére nyújtott szolgáltatással bővítettük kínálatunkat. Egyre több érdeklődő keres meg minket azzal az igénnyel, hogy - félve az ingatlanvásárlással járó számos buktatótól - a mi teljeskörű szakmai mentorálásunk mellett szeretné megtalálni és megvásárolni a számára legmegfelelőbb ingatlant. 

 

Mit jelent ez?

 

⁃ felmérjük a részletes vevői igényeket a kívánt ingatlannal kapcsolatban (lokáció, tulajdonságok, méret, állapot, ár stb.)

⁃ az országos hirdetési kínálatból mi kiválasztjuk az Önnek leginkább megfelelőket

⁃ Ön kiválasztja a legszimpatikusabbakat, amelyeket szeretne személyesen megtekinteni

⁃ Felvesszük a kapcsolatot a hirdetőkkel, megtekintési időpontokat szervezünk

⁃ A helyszínen Önnel együtt megtekintjük az ingatlanokat, felmérjük fizikai állapotukat, áttekintjük jogi hátterüket

⁃ Szakmai tanácsot adunk Önnek a megismert ingatlanok előnyeit-hátrányait illetően mind fizikai, jogi, finanszírozási adottságaikra tekintettel

⁃ Ha sikerült a legmegfelelőbbet kiválasztani, az Ön érdekeit szem előtt tartva közösen tárgyalunk az eladóval, vételi ajánlatot teszünk, lebonyolítjuk az ártárgyalást

⁃ Ha megszületett a megegyezés, az adásvételi szerződéskötést megszervezzük, és teljes szakmai mentorálás mellett lebonyolítjuk. 

Mit nyer Ön a mi szolgáltatásunkkal?

 

Röviden:

#Időt

#Pénzt

#Energiát

#Biztonságot

zöld-pipa-300x300_edited.png

 

Kicsit hosszabban:

 

⁃ Mi már az első telefonhívás alkalmával olyan kérdéseket teszünk fel az ingatlan hirdetőjének, amelyekre egy laikus talán nem is gondol, így már az első körben kiszűrhetők a "problémás" ingatlanok (pl. nem minden tulajdonos egyezett bele az eladásba, jogvita van a háttérben, nem rendezett tulajdonviszonyok, nincs engedély az épületre, nincs hivatalosan felvezetve a térképre stb.)

⁃ Rengeteg időt és energiát spórolunk meg Önnek azzal, hogy csak az első szűrőn átment, valóban esélyes ingatlanokat tekintjük meg személyesen (ez különösen hasznos, ha a kívánt lokáció távol esik jelenlegi tartózkodási helyétől)

⁃ Felhívjuk a figyelmét az ingatlan esetleges rejtett hibáira, amit Ön talán nem venne észre, hisz mi pontosan tudjuk, mire kell figyelni, mi az, ami könnyen és mi ami nehezen javítható, mennyire kell megijedni egy repedéstől, beázástól stb.

⁃ Profin levezetjük az ártárgyalást, így Önnek akár milliókat le tudunk alkudni a vételárból

⁃ Az adásvételi szerződést tapasztalt, profi ügyvédi irodával készíttetjük, hogy Ön a lehető legnagyobb jogi biztonságban legyen.

6AE26B28-1DE7-4C6F-A6E0-C285826EC203-Original_edited.png

Bátran válassza ezt a szolgáltatásunkat, ha szeretné elkerülni az ingatlanvásárlással járó számos buktatót!

 

Ezt a szolgáltatást országosan vállaljuk, díjazása függ a lokációtól, így minden esetben egyéni árkalkulációt végzünk. Ha felkeltettük érdeklődését, vagy további kérdései merültek fel, keressen minket bizalommal!

bottom of page