top of page

Eladóink részére

Amikor Ön rászánja magát ingatlana eladására, a legkézenfekvőbb és legbiztonságosabb megoldás egy megbízható és profi ingatlanközvetítő cégre bízni a tennivalókat.


Az első lépések:


- Az első találkozásunk alkalmával díjmentesen felmérjük az Ön ingatlanát, és egy rövid bemutatkozás során ismertetjük Önnel munkánkat, felmerülő kérdéseit megválaszoljuk.

- Felvilágosítást adunk Önnek az ingatlaneladással/ismételt vásárlással járó esetlegesen felmerülő adó- és illeték mértékéről.

- Előzetes piaci elemzés alapján javaslatokat teszünk az ingatlan helyes beárazására.

- Számos tényezőt megvizsgálunk, amelyre egy laikus talán nem gondol: alkalmas-e az ingatlan hitelből, CSOK-ból történő finanszírozásra, több tulajdonos esetén minden oldalról megvan-e az eladási szándék, van-e a tulajdoni lapon olyan bejegyzés, amelyet eladás előtt rendezni kell stb.


Az ingatlan hirdetése:


- Miután felmértük és lefotóztuk az ingatlant, lemérjük a valós méreteit, méretezett alaprajzot, valamint háromdimenziós látványtervet készítünk róla.

- Elkészítünk egy profi hirdetést, amely tartalmaz egy jó stílusban megírt, minden lényeges információt közlő, de nem túl hosszú szöveget, jó minőségű képeket, a már említett alaprajzot és látványtervet.

- Exkluzív ingatlanok esetében profi fotós-videóssal, esetenként lakberendezővel működünk együtt, emelve az eladás hatékonyságát.


- Mivel Önnel közös érdekünk, hogy ingatlana mihamarabb vevőt találjon, hirdetéseinket az interneten minden esetben kiemeljük, folyamatosan az első találati oldalakon tartjuk. A kínálatunkban található ingatlanokat kiajánljuk általunk már ismert keresők, illetve megbízható befektetők részére.
 

Érdeklődőinket megszűrjük: 

 

- Csak valódi vásárlási szándékú, megfelelő anyagi hátterű ügyfelekkel tartunk ingatlan bemutatást, helyszín bejárást. Annak érdekében, hogy az érdeklődők vevőkké váljanak szakszerűen segítjük őket finanszírozási, jogi és felújítási kérdésekben az ingatlanbemutatások során.

 

Az adásvétel menete:

 

- A vevőjelölt egy általunk levezetett ártárgyalást követően írásos vételi ajánlatot tesz, amely nemcsak a megajánlott vételárat, de dátumokra lebontva a teljes fizetési ütemezést, finanszírozást is tartalmazza, így Ön egy sokkal részletesebb, kidolgozottabb ajánlatot tud megfontolni, mintha csupán szóban egyezkedne Önnel egy érdeklődő.

 

- Egy Ön által elfogadott vételi ajánlat esetén megszervezzük az adásvételi szerződéskötést. Az előkészület során minden szükséges információval, valamint az esetlegesen felmerülő problémák megoldásával - az adásvételi szerződés aláírásakor pedig személyes jelenlétünkkel támogatjuk mindkét felet.

 

A szerződés szövegét minden esetben áttekintjük, és javaslatokat, kiegészítéseket teszünk ha szükséges, hogy Ön a lehető legnagyobb jogi biztonságban köthessen üzletet.

 

- Igény esetén a kulcsátadáskor a birtokbaadási jegyzőkönyv kitöltésében segítve koordináljuk az adásvétel lezárását.

 

Ön talán csak néhány ingatlant ad el élete során, de nekünk ez a munkánk. Engedje, hogy a sokéves tapasztalatunkkal, szakmai tudásunkkal segíthessünk Önnek , ezáltal rengeteg bosszúságtól, buktatótól, anyagi kártól kímélheti meg magát.

 

Forduljon hozzánk bizalommal!

6AE26B28-1DE7-4C6F-A6E0-C285826EC203-Original_edited.png
bottom of page